Skip to main content

AVANOVA

Meditációs tanfolyam és Spirituális utazás

AVANOVA

Meditációs tanfolyam, Spirituális utazás

Mit mondanak rólunk?

Akik ajánlják az AVANOVA tanfolyamot

Tamásnak temérdek ötlete van, többségük igen eredeti is, az egyetlen kérdés, hogy van-e elég kedve, ereje, a sok macerát végigcsinálni, mire az ötletből valóság lesz. Minden jel arra mutat, hogy az Avanova esetében volt ereje is, kedve is, még ha ebben egy professzionális csapat segítette is. Úgy tűnik, most megszületetett valami nagyon originális! (Mondom ezt úgy, hogy egy kicsit sem értek hozzá - még mindig, de már nem sokáig...)

Friderikusz SándorÚjságíró, Műsorvezető

Tamás a legjobb pillanatban jött elő egy olyan dologgal, amelyre már rég nagy szükség volt. Az AVANOVA titka többek között az, hogy otthon is csinálhatjuk. Nem kell magántrénerhez vagy kurzusokra járni, hanem a saját intim környezetünkben meditálhatunk, amikor akarunk. Az eredmény magáért fog beszélni. Ha fontos számodra, hogy jobban megismerd magad, itt igazi otthonra találsz. Együtt a zenével... együtt a termeszettel… együtt önmagaddal. Az AVANOVA egy igazi spirituális utazás.

Novák AndrásÉdesvíz könyvkiadó

Amikor egy kiemelkedően tehetséges és érzékeny ember évekre visszavonul saját lelkének barlangjába, a “kizárt külvilág” gyászolhat, vagy bekuporodhat mellé, hogy a megannyi, évek alatt felhalmozott csodát, titkot, játékot és mesét megélje vele. Izgalmas kaland és ajándék egy elköteleződött útkereső Indián oldalán kutatni az Univerzum titokzatos, csodákkal teli dimenzióit!
(Végre egy kellemesen narráló férfihang:)))

Pásztor AnnaAnna & The Barbies

Amilyen bonyolultan hangzik a meditáció, pont annyira egyszerű ha a körülményeket sikerül kizárni. Ezzel a Mester Tomi gondolattal indultam el a tanfolyamon. Részemről az üzenetek tiszták és érthetőek. Tetszenek az atmoszférák, az "Alvás meditáció" különösen jól jön egy hosszabra nyúlt nap után és a hétköznapokban is rohadt sokat segít, amikor van 20 percem a városban kikapcsolni.

Felcser MátéZenész, a Punnany Massif frontembere

Ha Mester Tamást egyetlen szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: hiteles. Zenészként is kerüli a sablonokat, és most az AVANOVA kapcsán is fontosnak tartotta az egyediséget. Illúzió- és sallangmentes tudást, segítséget kapnak az érdeklődők. Szeretettel ajánlom minden nyitott lelkű, változtatni akaró ember figyelmébe. Hiszek abban, hogy minden a megfelelő időben történik, így a legjobbkor indulhatunk el ezen az úton Tamással. Biztos, hogy én vele tartok...

Zoltán TamásTerapeuta- újságíró

Azt szoktam mondani, hogy az egyetlen út amin igazán érdemes elindulni, az befele vezet! Az AVANOVA tanfolyam pont azt teszi lehetővé, hogy bárhol, bármikor a vezetett vagy zenés meditácio segítségével kikapcsolhatunk a minket körülvevő őrületből, es egy picit belülre, a belső békénk fele figyeljünk. Mester Tomi egy olyan hiánypotló dolgot hozott létre, amely nemcsak a régóta gyakorlók számára lehet hasznos, hanem azon útkeresők számára is, akik még csak most kezdenek ismerkedni a meditációval, a csenddel, önvalónk valódi megtapasztalásával, a tudat valódi természetével!

Sebestyén BalázsTelevíziós és rádiós műsorvezető

Nagyon tetszik az Avanova Meditáció és Spirituális utazás tanfolyam, mindenkinek szeretettel ajánlom, érdemes megtapasztalni azt, hogy kire hogyan hat, mit hoz ki az adott emberből. Valóban egy spirituális utazás.Úgy érzem általa sokat tudunk segíteni a lelkünknek, hogy jobban legyen és hamarabb meggyógyuljon ebben a rohanó, időnként romboló, bolond világunkban. Testi-lelki-szellemi szinten is javulás érhető el segítségével. Mindig más a tapasztalás (helyenként melegség, repülés ölelés érzése, energiák áramlása, sírás, nevetés) olyan is előfordul, hogy semmi különös nem tűnik fel, de hiszem és tudom, hogy olyankor is a testemen belül sejtszinten történik valami pozitív dolog. Minden hiba kijavításra kerül.

Horváth EszterAVANOVA tag

Nehéz az érzéseket szavakba formálni.. de ahogy többen is írták hasonlóan, számomra is az a legmeghatározóbb, hogy olyan természetesen, magától értetődően jön át az üzenet. Nincs benne görcsösség, nincs benne akarás. Nem akarom érteni, egyszerűen csak átérzem, átélem. Nálam ez nagyon ritka, mert általában a vezetett mediációkban érzek valami erőltetést. Mintha rám akarnák erőltetni, hogy ellazuljak, hogy meditatív állapotba kerüljek. És mivel érzem ezt az akarást, persze, hogy nem sikerül. Most meg... nincs szándék, nincs cél, csak van egy állapot, ami tökéletesen kerül átadásra. A zene és a hang is csodálatos. Hálás vagyok érte és azért is, hogy itt lehetek.

Kollár ErikaAVANOVA tag

Hosszú évek óta küzdök alvásproblémákkal. Nagyon könnyen felébredek és általában órákig képtelen vagyok visszaaludni. Az Avanova Alvás meditációjával végre minőségi pihenést tapasztalok. Tökéletesen eljuttat abba az állapotba amire mindig is vágytam, sokkal mélyebben alszom, a reggeli ébredéseket össze sem lehet hasonlítani a korábbiakkal. Emellett több olyan meditációt használok rendszeresen amik segítenek a hétköznapi nehézséggekkel megbirkózni. Azt érzem, hogy találtam végre egy csodás kapaszkodót legyen szó stresszes időszakról, konfliktusokról, csalódottságról vagy kimerültségről. Az Avanova mindenre gyógyír. Hálás köszönet érte!

Fischer JuditAVANOVA tag

Az AVANOVA képek hipnotikusak, a zenék segítségével utazhatunk vagy hamarabb eljutunk az álmok birodalmába. Nagyon jónak tartom azt a lehetőséget is, hogy Tamás előadásait utólag megnézhetjük felvételről és aki nem tudott éppen jelen lenni személyesen ezáltal lehetőséget kap arra, hogy mégis megtudja mi hangzott el az adott előadáson. Az időnkénti online közös meditációk is nagyon izgalmasak és hasznosak és előremozdítják az embert a lelki fejlődésében. Hálásan köszönöm a lehetőséget!

Horváth EszterAVANOVA tag

Nagyon érdekes tapasztalatot szereztem. Mindegy, milyen jól beszélsz idegen nyelveket, az anyanyelven vezetett meditáció sokkal mélyebbre vezet. Persze ebben az is benne van, hogy az Avanova meditációk valóban nagyon jók. Sokkal hamarabb sikerült elengednem a gondolataimat és kívülről szemlélni őket. De még nagyon az elején járok, kíváncsian várom, hova vezet az út. A békesség a mindennapokban érezhetővé vált.

Ferenczi JuditAVANOVA tag

Már egy ideje része az életemnek a meditáció, a jógaoktatóm vezetett be ebbe a varázslatos világba, majd Osho könyvei segítségével próbáltam méginkább elmélyülni a témában. Nagyon sokat adott és ad nekem a meditáció. Csak, hogy néhány dolgot említsek: sokkal könnyebben fogadom az elém gördülő nehézségeket, nyugodtabbnak, elégedettebbnek érzem magam, kevésbé agyalok a gondokon, amióta rendszeresen meditálok. Segít tudatosítani, hogy a múlt és a jövő csak a gondolataimban léteznek, az egyetlen dolog, ami valódi, ami itt van, az a jelen pillanat. Ahogy belehallgattam az első meditációba, éreztem, hogy nagy szükségem van erre. Tamás hangját ismerem, megnyugtat, segít elcsendesülni. A szemem magától becsukódott, szinte az első percben, és végtelen nyugalom lett úrrá rajtam. Olyan "megérkeztem" érzés. Egy évre fizettem elő, mert szeretném, ha az életem részévé válna. Úgy érzem, ez az, amit kerestem, még ha nem is tudatosan. Köszönöm!

Bata KataAVANOVA tag

Varázslatos, ami szárba szökkent, s kivirágzott benned, általad Tamás. ♾️🙏💝

Nikodém GáborAVANOVA tag

Megfogtak a hangok, a színek, minden tökéletes úgy ahogy van. Én úgy jutottam ide, hogy belehallgattam az ingyenes “Relaxáció" meditácîóba és abban a pillanatban jött az érzés. Nagyon ismerős volt. Jó volt....! Hallottam ezeket a hangokat többször is álmomban amikor ismeretlen tájakat utaztam be. Fantasztikus a vezetett meditáció. Nagyon nagyon köszönöm hogy itt lehetek!

Papp Tara ZsuzsannaAVANOVA tag

Fantasztikusak a zenék. Még nagyon az elején vagyok mert nem szeretnék összevissza mindent csinálni mert még nagyon kezdő vagyok, de végre tudok normálisan levegőt venni és ez nagyon jól esik. Talán most először érzem, (hiszen többször próbálkoztam) hogy tuti nem fogom feladni! Ha egy ilyen klassz, felépített lehetőség van a "kezemben" és nem élnék vele, akkor meg is érdemelném. De ez nem fog előfordulni!

Kocsán AndreaAVANOVA tag

Évek óta meditálok, több-kevesebb sikerrel, néha kipróbálok egy-egy online vezetett meditációt is, de soha ilyen jót nem hallottam. A zene és Tamás hangja is tökéletes. Nagyon tetszik!

Farkas Katalin ViktóriaAVANOVA tag

Én az elején vagyok még, három meditációt hallgattam végig. Hát imàdom Tamás hangját ebben a formában is. Nagyon sok vezetett meditàción vagyok túl és a 90%-uk zavart valamiért. Vagy lassú volt vagy gyors, vagy hülyeségeket beszélt az illető….De ez tökéletes.

Figusch BrigittaAVANOVA tag

Én még csak most ismerkedem a dologgal. Korábban is próbáltam már a meditációt, de valahogy nem nagyon sikerült az elmélyülés. Itt viszont a legelsőnél amit megcsináltam, rögtön sikerült egy nagyon relaxált állapotba kerülni. Kíváncsian várom, hogy milyen hatással lesz rám, és mennyire tudok majd a magasabb önmagammal kapcsolódni. Nekem hihetetlenül hasznos ez, mert hajlamos vagyok a túlagyalásra és a szorongásra, és szeretnék más dolgokat teremteni az életembe ezek helyett. Jaj, és nagyon hálás vagyok neked ezért, és a belefektetett munkáért, úgy érzem, hogy éppen a legjobb időben bukkantál fel újra, mert nem olyan rég indultam el a spiritualitás, a tudatosság és a tudatos teremtés útján, ehhez pedig a meditáció tényleg egy kulcs.

Szalmási BettiAVANOVA tag

Az "Alvás meditáció" egyszerűen varázsol! Komoly alvási nehézségekkel küzdöttem, sehogyan sem bírtam elaludni, de ha elindítom ezt a soundtracket perceken belül álomba zuhanok, még sosem hallottam a végét már nagyon vártam, hogy elkészüljön a program. Köszönöm Tamás!

Teveli DalmaAVANOVA tag

A zene meditációt hallgatom.Teljes nyugodtság, libabőr, zuhanás.Ha közben elkezdek gondolkodni, abban a pillanatban zuhanok vissza, és ezt érzem is. Ez leírhatatlan, mintha nem is ezen a bolygón lennék....nem tudom máshogy kifejezni, de egy csoda.

Takács EszterAVANOVA tag

Néhány napja tapasztaltam ezt, első alkalommal éltem meg ìgy meditációt: egy idő után láttam lelki szemeimmel de éreztem is amint egy buborékban vagyok. Jó hűsìtő érzés járt át, mint nyàron egy frissìtő szellő. Átlátszó buborékban voltam de mégis mintha valami fehér felhőszerűn feküdtem volna. Majd láttam az Ikerlángom. Váratlanul megjelent és egybeolvadtunk. Különleges érzés volt, egy idő után nehéznek éreztem a testem és egy szabad lélekként voltam jelen.

Simon FruzsinaAVANOVA tag

Elképesztő pozitív változáson megyek át, mióta rendszeresen meditálok. Ehhez hasonló meditációs iránymutatásban még sosem volt részem. Nagyon hálás vagyok. Légzés animációt egyszerűen imádom. Soha nem voltam még ennyire közel magamhoz, 0 gondolat. Ez maga a csoda. Mintha kicseréltek volna.

Sarkadi Malik KatalinAVANOVA tag

A meditációk, a zenék és a videók Mester Tamás alkotásai.
Minden jog fenntartva Fm Records kft. - All Rights Reserved, Fm Records llc. 2020

HOME
LÉGZÉS
MEDITÁCIÓK
ZENE
MENÜ
error: Content is protected !!