VARÁZSIRÁNYTŰ – TÁRSASJÁTÉK

17900 Ft

A LEGSZEBB AJÁNDÉK!

A játékból limitált példányszám készült, érdemes sietni a vásárlással. A kiszállítási idő 1 munkanap. 

AVANOVA tagok 30% kedvezményt kapnak az árból, amelyet kuponkóddal válthatnak be a kosár oldalon. A kupont az AVANOVA előfizetés után emailben küldjük ki. AVANOVA tagoknak : 17900 Ft helyett AVANOVA előfizetés itt

12.530 Ft

A VARÁZSIRÁNYTŰ egy meditatív, spirituális, önismereti játék, amely a tudatos, ihletett és kreatív tudatállapot megtapasztalásában segít. Egyedül és társaságban is játszható. (1 – 4) A játék 16 éves kortól ajánlott.

Cikkszám: mava23605 Kategória:

Leírás

A játék azoknak szól, akik létidejüket szeretnék inspiráltan, tudatosan és játékosan tölteni.

  • Önismeret, játszótársaid megismerése
  • A negatív gondolatok elengedése
  • Pozitív, lelkesítő jövőkép építése
  • A jelenlét, az éber tudatosság elérése

A játék célja, hogy az érzelmeink mögött meghúzódó gondolatainkat a VARÁZSIRÁNYTŰ segítségével a megfigyelésünk alá helyezzük. Ha meghatározzuk egy gondolat érzelmi töltését, és az életünkre vonatkozó idejét, akkor tudatosabbá válunk, és visszakapjuk az irányítást az elménk felett. Az idézetekre adott válaszreakciónkból egy csodálatos önismereti térképet építhetünk fel magunknak. 

opt B I G Kereszt NO Idezet A copy 1000x1000 1
opt 5 idezet 1 768x768 1
OPT FULL KOZOS IRANY
OPT FULL ALAPJATEK

Saját világod felfedezését IDÉZETEK és IRÁNYTŰ kártyák segítik. Az IDÉZETEK nagy gondolkodóktól, íróktól, filozófusoktól származó bölcsességek, míg az IRÁNYTŰ az érzelmeid, a gondolataid időtérképe. A VARÁZSIRÁNYTŰ játék sokféleképpen játszható. A játék elején érdemes felmérni, hogy mennyire ismeritek egymást, hogy közös irányt szeretnétek kijelölni, vagy szívesebben játszotok egymás ellen. A játékhoz készült zenék megkönnyítik az elmélyülést.

OPT COLORS OF SPIRIT ZENE
opt sok IDEZET 768x768 1
OPT FULL JUST FOR FUN
OPT FULL SPEED

VARÁZSIRÁNYTŰ segítségetekre lesz a saját világotok feltérképezésében. Mi úgy hisszük, hogy az élet játék, és hogy a játékosság megőrzése az egyik legfontosabb, és legszebb feladatunk. Elmélyült beszélgetéseket, és fantasztikus szórakozást kívánunk Nektek!

(A termék kiszállítását a Balloon World Hungary Kft. – BWH Kft. végzi, tőlük fogtok levelet kapni a vásárlás után.)

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 10 × 10 cm