Skip to main content

AVANOVA

Meditációs tanfolyam és Spirituális utazás

AVANOVA

Meditációs tanfolyam, Spirituális utazás

Ezen az oldalon egy új videó kollekciót láthattok, olyan különleges emberek szereplésével, akik a saját területükön nagyot alkottak, hozzájárultak a tudatosság felemelkedéséhez, vagy a tudomány fejlődéséhez. Nagy gondolkodók, írók, filozófusok, tanítók, tudósok osztják meg gondolataikat velünk. A széles palettán a meditáció mellett szó lesz a mesterséges intelligencián túl, a vitalitás megőrzésén keresztül, a manifesztációig rengeteg más témáról. Ezek az előadások, beszélgetések, interjúk, komoly hatást gyakoroltak az egész életemre, befolyásolták a világlátásomat. Bízom abban, hogy számotokra is nagy élmény lesz látni, hallani őket, mert olyan fontos létkérdéseket feszegetnek, amelyekre mindannyian keressük a válaszokat. Az oldal folyamatosan bővül, amikor rálelek egy érdekes vagy felemelő előadásra, itt fogom megosztani veletek. Ha van ötletetek kit látnátok itt szívesen, akkor írjátok meg az [email protected] email címre!

AJANLOTT VIDEOK ala

A magyar felirat az automatikus nyelvválasztó segítségével érhető el. (Subtitles / Auto-generated / Hungarian)

Richard Bach

Rádió interjú - Richard Bach, amerikai író (Jonathan, a sirály, Illúziók, Minden és mindenki egy, Híd az örökkévalóságon át, Búcsú a biztonságtól)

Max Tegmark

A.I. és Fizika. Max Tegmark svéd-amerikai fizikus, kozmológus és gépi tanulási kutató, az MIT mesterséges intelligencia kutatója.

Sam Harris

Az élet értelme és a bölcsesség megtalálása a meditáción keresztül. Sam Harris amerikai író, filozófus, idegtudós. Vallásról, erkölcsről, idegtudományról és szabad akaratról szóló írásairól és előadásairól ismert.

Joscha Bach

A valóság természete, az álmok és a tudatosság | Lex Fridman Podcast. Joscha Bach kognitivitással foglalkozó tudós, mesterséges intelligencia kutató és filozófus.

David Sinclair

Beszélgetés David Sinclair genetikus. A fiatalság megőrzése. A harvardi professzor a hosszú élettartam tudományának egyik vezetője.

Alan Watts

Az élet nevű játék szabályai - Alan Watts, (1915 –1973) angol író, előadó és önjelölt "filozófiai szórakoztató" volt, aki a buddhista, taoista és hindu filozófia japán, kínai és indiai hagyományainak értelmezéséről és népszerűsítéséről volt ismert a nyugati közönség számára.

Jim Carrey | Alan Watts

Elgondolkodtató videó - Jim Carrey (kanadai-amerikai színész, komikus, producer, író és művész. | Alan Watts (angol író, előadó, filozófus)

Steve Jobs

Kegyetlenül őszinte tanács - Steve Jobs. (1955 - 2011) Forradalmi gondolkodó, amerikai iparmágnás, az Apple társalapítója, elnöke és vezérigazgatója.

Matthieu Ricard

A boldogság szokásai. Matthieu Ricard, francia író, fotográfus, műfordító és buddhista szerzetes, aki a nepáli Shechen Tennyi Dargyeling kolostorban él.

Elizabeth Gilbert

A megfoghatatlan kreatív zseni | Elizabeth Gilbert (amerikai újságíró és író. Legismertebb 2006-os műve az Eat, Pray, Love (Ízek, imák, szerelmek) című könyve, amelyből film is készült.

Esther Hicks

Legyél a fény! - Abraham-Hicks / Esther Hicks, amerikai inspirációs előadó és író. Kilenc könyvet írt férjével, Jerry Hicksszel közösen, számos workshopot tartott a vonzás törvényéről.

Neville Goddard

Képzelet + Hit. Neville Goddard (1905 - 1972), barbadosi író és misztikus, aki a Bibliáról és az ezotériáról írt, és a "feltételezés törvényének" egyik úttörőjeként tartják számon. Az erősen vallásos nyelvezet mögött, egy meglepően modern értelmezés tűnhet fel a figyelmes hallgatónak.

Terence McKenna

A szeretet az igazi létezés birodalma - Terence McKenna, Terence McKenna - (1946 - 2000) amerikai etnobotanikus és misztikus, aki a természetben előforduló pszichedelikus növények felelősségteljes használatát szorgalmazta. Számos témáról beszélt és írt, többek között a sámánizmusról, metafizikáról, alkímiáról, nyelvről, filozófiáról, kultúráról, technológiáról, környezetvédelemről és az emberi tudat elméleti eredetéről.

Dr. Bruce Lipton

"60 másodperc 7 napig" | Dr. Bruce Lipton amerikai fejlődésbiológus, aki az epigenetikával kapcsolatos nézeteiről ismert. A hit biológiája című könyvében arról ír, hogy a DNS és az öröklődés helyett a meggyőződések irányítják az emberi biológiát. Lipton vitatott állításai nem kaptak figyelmet a mainstream tudomány részéről.

Max Tegmark

Hat hónap, hogy megmentsük az emberiséget a mesterséges intelligenciától? Max Tegmark - svéd-amerikai fizikus, kozmológus és gépi tanulási kutató, az MIT mesterséges intelligencia kutatója.

HOME
LÉGZÉS
MEDITÁCIÓK
ZENE
MENÜ
error: Content is protected !!